Billiga Tofflor & Sandaler Rea, Köpa Stövlar Sverige

Billiga Tofflor & Sandaler Rea, Köpa Stövlar Sverige
 

Hem >  Frakt & Returer

Frakt & Returer

För våra flash försäljning alla våra leverantörer erbjuder baserat på platsen och den tid som krävs produkter från vårt lager uppskattning för att erhålla, vanligtvis 2-4 veckor efter slutet av varje försäljning. Orsaken ligger på medellång sikt, vår stora order från vår leverantör på säljsidan, för att säkerställa exklusiva kampanjer för våra medlemmar.

E-post

Vår order för leverans av första klass Royal Mail eller kurir, beroende på storlek och värdet av våra produkter levereras eller levereras till regeln. Vi erbjuder också plocka upp och leverans +, kan du välja det här alternativet i rutan.

För internationella beställningar, Royal Mail eller kurir, och arbeta med det lokala postkontoret, "last mile" är.

om vi har

Vår nation är att öka antalet vår båt varje dag, så om du inte hittar det du letar efter i vårt land, för genomförandet av programmet, vänligen skicka ett mail till oss, vi får se om vi kan hjälpa till. < p> tillbaka

Du kan, om du av någon anledning inte är helt nöjd med resultatet av ditt köp. Vi måste rapportera sina avsikter till ett objekt, och resonemanget tillbaka till 14 dagar efter anmälan.

Gångna tillbaka objekt kommer att kontrolleras i vårt lager inom 7 dagar efter mottagandet, kommer återbetalningen att behandlas så snart som möjligt, men kan kan hantera en vecka och vara tydliga. Vi kommer att skicka ett e-postmeddelande att låta dig veta att en gång erhållits behandlas i vår butik, en bekräftelse av bidraget.

Se till att hålla referens e-post om du ger oss att betala tillbaka om projektet skulle upphöra att existera innan den når vårt lager.

Om du beställer avkastning utanför EU, det lokala postkontoret har att erbjuda, kan hålla sin hand göra en stegvis övergång från den brittiska tullen CN22. Du kommer inte att debiteras funktioner. Han rekommenderar också att skrivet på sidan av paket varumärket "återvända".

Back
Billiga Tofflor & Sandaler Rea, Köpa Stövlar Sverige
Copyright © 2019 www.hango29.se. All Rights Reserved.

Billiga Skor Rea Sverige - Köpa Nya Stil Tofflor, Sandaler, Klackar, Stövlar På Hango29.se, Hög Kvalitet För Dig.